9 τάσεις της μόδας από το 1998 που παραμένουν ώς το 2018

Είναι πολύ εύκολο να δούμε μια ολοκαίνουργια συλλογή με νοσταλγία: Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες, είδαμε το αφιέρωμα του Versace για το 2018 στο συνθέτη Gianni, τον τελικό του Tommy x Gigi (και ιδιαίτερα αυτοαναφορικό) του λογοτύπου συνεργασία, την αναβίωση του Raf Simons της εικονικής φωτογραφίας Brooke Shields για τα Calvin Klein Jeans ….

Οι άνθρωποι αγοράζουν ακόμη και κοστούμια κέλυφος το έτος 2018. Αν θέλετε να εντοπίσετε μια συγκεκριμένη στιγμή στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν που είναι πραγματικά, πραγματικά ζωντανό και σχετικό με τον κύκλο των τάσεων, μπορείτε να κάνετε hop στο Machine Wayback Το 1998, όταν τα φορέματα ήταν λαιμόκοφα και λειασμένα, τα σανδάλια ήταν λυγισμένα και τα γυαλιά ηλίου ήταν μικρά και συμμετρικά. Dig λίγο βαθύτερα, και θα δείτε μικροσκοπικές τσάντες, LBD φτερά-trim και άλλες αγαπημένες τάσεις Instagram του καλοκαιριού έκαναν επίσης εμφανίσεις σε όμοιες με την Kate Moss, J.Lo, ακόμα και την Oprah. Ορισμένες φωτογραφίες διασημότητας από μια δεκαετία πριν νιώθουν ότι θα μπορούσαν να εμφανιστούν στη ζωοτροφή σας σήμερα (και όχι σαν ένα τρελό # TBT).

Χρειάζεστε απόδειξη; Ελέγξτε τα εννέα κομμάτια του στιγμιότυπου που μπορούν πραγματικά να εντοπιστούν πίσω στο 1998 – επειδή η μόδα δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από μια καλή στιγμή νοσταλγίας.

Σας φέρνουμε τις τάσεις. Τους κάνεις δικό σου. Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο για να βρείτε την καλύτερη μόδα για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.