Iδανικά Παπούτσια για κάθε στυλ και περίσταση

Ποια είναι τα ιδανικά Παπούτσια για κάθε στυλ και περίσταση

Γνωρίζατε ότι οι ορθοπεδικοί λένε ότι το 65% των ανθρώπων κάνουν κακή επιλογή όταν αγοράζουν τα παπούτσια, παραλείποντας το σκοπό του παπουτσιού και τον τύπο των ποδιών τους ;

Είτε πρόκειται για το τρέξιμο, το περπάτημα ή παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε το σωστό παπούτσι για το πόδι σας. Το μυστικό? Η Άνεση.

Ένα καλό παπούτσι θα σας επιτρέψει το άνετο βάδισμα, προσφέροντας παράλληλα επαρκή άνεση. Υπάρχουν φυσικά και οι ανάλογες περιστάσεις , που θα πρέπει να φορέσετε το κατάλληλο παπούτσι. Ενδεικτικά:

  • Επίσημες περιστάσεις

Για επίσημες περιπτώσεις, όπως οι γάμοι, μια συνέντευξη ή απλά ένα κοινωνικό γεγονός η επιλογή του παπουτσιού σας μπορεί να ενισχύσει εντελώς την προσωπικότητά σας.

Για να επιτευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να ταιριάζουν παπούτσια με το ντύσιμο σας – χωρίς να θυσιάζεται η άνεση φυσικά.

Κλασικά παπούτσια για άντρες. Η δοκιμασμένη-και-αληθινή επιλογή για τους άνδρες βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Αυτό θα τους βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την αυτοπεποίθηση τους

Εξετάστε το χρώμα, το σχέδιο και το στυλ του παπουτσιού.

Θυμηθείτε ότι τα περισσότερα χρώματα, σχέδια και περίπλοκες λεπτομέρειες που φοράτε, τόσο περισσότερο τα παπούτσια σας θα πρέπει να φαίνονται απλά και ανεπιτήδευτα – και αντίστροφα!

  • Για το κοστούμι

Η πιο κλασσική επιλογή, που σχεδόν ποτέ δεν θα σας προδώσει, είναι ένα μαύρο δερμάτινο παπούτσι, ει δυνατόν με κορδόνια. Μικρότερο ρόλο παίζει το εάν τα παπούτσια σας θα είναι σε γυαλιστερά ή σε ματ χρώμα, αρκεί να ξεχωρίζετε την περίσταση. Στις πλέον επίσημες καταστάσεις αν μπορείτε αποφύγετε την πολλή… “λάμψη” στα πόδια! Από κει και μετά θυμηθείτε ότι τα ‘μαύρα’ με κορδόνια είναι ό,τι πιο “in” για τις πιο επίσημες περιστάσεις.

  • Για βόλτα, καφέ, ή για το Σαββατοκύριακο

. Μαύρα ή καφέ, μποτάκια αθλητικά ή μη, όλα ταιριάζουν αρκεί να συνδυάζονται σωστά μεταξύ τους. Είναι προφανές πως τα μαύρα ημίμποτα ταιριάζουν με σκούρα υφασμάτινα παντελόνια και ανοικτά πουκάμισα και τα καφέ ή τα αθλητικά με τα τζιν ή τις φόρμες.

  • Στη εργασία

Τα γνωστά μας loafer είναι η πιο πολύ καλή επιλογή, είτε με casual κουστούμι , είτε με υφασμάτινο παντελόνι. Πάντα είναι καλό να συνδυάζεται το δερμάτινο παπούτσι με casual ή semi casual ντύσιμο.

  • Για το αυτοκίνητο ή την εκδρομή

Τα μποτάκια οδήγησης μπορούν να φορεθούν άνετα με τζιν, καθώς έτσι δεν θα μοιάζουν παράταιρα και αφού βγείτε από το αυτοκίνητο!

  • Για ποτό

Τα μαύρα γυαλιστερά ημιμποτα και σέξι είναι και μοδάτα. Όταν συνδυαστούν με ένα σκούρο παντελόνι και ένα απλό ριγέ πουκάμισο είναι μια καλή επιλογή για ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού. Μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων. Μυτερές ή κοφτές άκρες, γωνιώδη ή πιο καμπυλωτά, ματ ή γυαλιστερά.

  • Για τη δουλειά

Εκτός από τα συνηθισμένα μαύρα και καφέ, τα camel είναι μια εξαιρετική επιλογή με ρούχα που έχουν βάση το καφέ. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα σχέδια χρειάζεται λίγη προσοχή. Τα κορδόνια συνδυάζονται πιο εύκολα με τα ρούχα αλλά είναι λιγότερο casual όποτε καλύτερα να μην τα φορέσετε σε μέρα που έχετε κάποια σύσκεψη. Προτιμήστε κάτι κλασσικό στη όψη.

  • Για το γυμναστήριο

Εδώ δεν χρειάζεται να ξοδέψετε φαιά ουσία. Κρατήστε την για κάνετε τις υπόλοιπες επιλογές σωστά. Ένα ζευγάρι track n field παπούτσια, θα σας καλύψουν για οτιδήποτε κάνετε σε ένα γυμναστήριο από στεπ μέχρι όργανα και διάδρομο. Αν μάλιστα οι διάδρομοι στο γυμναστήριο σας δεν είναι και οι καλύτεροι από πλευράς απορρόφησης κραδασμών τότε με ένα τέτοιο ζευγάρι θα δείτε διαφορά. Φροντίστε να είναι άνετα, χωρίς να πλέουν και να είναι όσο πιο μοδάτα. Στο γυμναστήριο δεν πάμε μόνο για φτιάξουμε σώμα αλλά και για να το δείξουμε.

Φροντίστε καλά για το νέο σας παπούτσι

Τελικά βρήκατε το τέλειο ζευγάρι των ονείρων σας. Τι έχει απομείνει; Φροντίστε το καλά, φυσικά.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα παπούτσια σας σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να τα διατηρήσετε καθαρά.

Είτε χρειάζεται για να επισκευάσετε μια μικρή γρατσουνιά, να γυαλίσετε ή να ενισχύσετε το αποφλοιωμένο δέρμα, φροντίζοντας τα παπούτσια σας, μπορείτε να τα περπατάτε συνεχώς και με άνεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop

Για τις Παραγγελίες σας ή Πληροφορίες, Καλέστε μας στο 210 42 20 417. Απόρριψη